2015. július 15., szerda

BárányBuborék Juhtej Szappan lelőhelyek!! :) És kis túrista körkép...Pécs és Székesfehérvár


A BárányBuborék Juhtej Szappanok megvásárolhatóak a következő üzletekben:

Pécsen:

Elsősorban a Sipőcz Házat (Apáca utca 1.) szeretném ajánlani. Ezt az üzletet egyébként is nagyon szeretem, mert nagyon kedvesek és rendkívül igényesek a termékekre. A hely mindenképpen patinánsnak mondható, hiszen Pécs legrégebbi patikájának üzlethelyiségében található. Ha betérünk a boltba, legyünk akár pécsi lakosok, vagy túristák, máris gyönyörködhetünk a míves, fából faragott berendezésben. És akkor még nem is vásároltunk! A boltban pécsi, valamint Pécs környéki kézműves termékek vásárolhatók, melyek bárki számára értékes termékeket jelenthetnek, hiszen használhatjuk őket a mindennapokban, valamint ajándéknak is kitűnőek. Az üzleten belül található a Szabó Marcipán Múzeum és Üzlet is, melynek megtekintése mindenki számára étvágygerjesztő élmény lesz! Természetesen vásárolni is lehet a marcipánokból.

Az Ízes Magyar Csemege nevű üzlet a Széchenyi tér 2. száma alatt található, ugyancsak helyi kézműves termékek árusításával foglalkozik, ám egészen más stílusban. A laza eleganciával dolgozó fiatalemberek szívélyes stílusban szolgálják ki az üzletbe betérő látogatókat. Elsősorban élelmiszerek árusításával foglalkoznak, a húsárúktól kezdve a sajtokon át a kézműves szörpökig sokminden megtalálható náluk, elvitelre, és azonnali fogyaszátosra is. És persze szappanok is vannak. A juhtejesek most különösen jó áron, 685Ft-ért kaphatóak.


Székesfehérváron:

Tavaszpot Biobolt (Székesfehérvár, Ady Endre utca 5.) egyértelműen álmaink bioboltja. Az üzlet telis tele van pakolva jobbnál jobb termékekkel, a polcokról csorog le az árú, a kosárkák és állványok tömve vannak igényesebbnél igényesebb élelmiszer alapanyagokkal, késztermékekkel, illetve kozmetikumokkal. Óriási a választék! Kézműves szappanokból például legalább 10 féle van, így azok, akik ezeknek a termékeknek a szerelmesei, igazi aranybányába csöppennek, ha betérnek hozzájuk. 

A Tourinform Székesfehérvár ajándékboltja  (Székesfehérvár, Oskola utca 2-4) Székesfehérvár és környékének kézműves termékeit hivatott továbbadni a vásárlók felé. Ők tűllépnek a szokásos élelmiszer-kozmetikai termék páros bűvkörén, és igazi, gazdag tárházát mutatják be a régió kreatív alkotóinak munkáiból. Az üzlet tágas, igényesen berendezett, így még a nézelődés is egy élmény, ha betérünk. Elsősorban a városba látogató túristáknak ajánlott ellátogatni az üzletbe, márcsak azért is, mert a szomszéd helyiségben naprakész, helyi programajánlóval is szolgálnak.

Kellemes nézelődést, válogatást kíván a BárányBuborék Juhtej Szappanok készítője! :)


Levendulás juhtejes szappan

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése