2011. július 6., szerda

Kicsit a hordozásról...mert nem bírtam megállni :)

Tudom, hogy nem tartozik szorosan a blog témájához, de nekem szívügyem és meggyőződésem a hordozás. Bagdi Emőke pedig nagy "kedvencem", már ha lehet ezt így mondani. :))
Én magam az antalvali.com hírleveléből értesültem erről a videóról, és szívből ajánlom meghallagtásra minden hordozós anyukának, azoknak, akik tervezik, hogy hordozni fognak, valamint a kétkedőknek is!

http://antalvali.com/hirek/hordozokendo-stresszvedettseget-biztosit.html

:))

3 megjegyzés:

  1. Nagyon jó, és köszi a linket! És a hordozás nekem hozzátartozik mindenhez! :))))
    Minden szuper, az arclemosó is, arckrém is, és a szappanokat imádjuk!
    Köszönjük!

    VálaszTörlés
  2. Jaj de jó, örülök, hogy tetszenek a szappanok, és remélem, hogy jössz "főzni" is!

    VálaszTörlés
  3. Maximálisan egyet értek a hordozással, nem is értettem, a sok panaszkodót, hogy "sír a gyerek az ágyban".. Én igény szerint szoptattam 2 és fél évig, fárasztó volt, persze, és vittem sokat kendőben. Eredmény: szinte 0 betegséggel hasfájás nélkül nagy nyűgik nélkül lettünk "nagy kislányok", egyszer csak lekapcsolódott rólam, és azóta a maga útját járja, magabiztos, instant ( = azonnal oldódó), nagyon érdeklődő és együtt érző 9 éves kislány. Nem vagyok sem extrább, sem jobb anya, csak annyi adatott nekem is, ami másnak, de meggyőződésem, hogy az a kicsi plusz, amit a szoptatás, és a szoros testi kontaktus jelent, olyan befektetés, ami nem duplán, hanem tízszeresen megtérül. ( Megjegyzem, én is férjem is régi iskola szerint indultunk el az életünkbe, kevés- pár hónapos szopizás- kevés hordozás... szerintem kicsit simábban alakul mindkettőnk élete, ha ez nem marad ki.)

    VálaszTörlés