2015. május 25., hétfő

Színes és illatos golyós dezodorok!


Megérkeztek az új, vidám színekben pompázó, és üde illatú golyós dezodoraim! :)

A tégelyes deókhoz és a stiftekhez hasonlóan ezek is szódabikarbónával működnek. Állaguk zselés, így jól tapadnak a bőrön. Hatásuk kiváló, tökéletesen szagtalanítanak, miközben nem gátoják az izzadást.

Akik még nem tudják, vagy nem használtak még natúrkozmetikai elvek szerint készült deókat, azoknak elmondom, hogy ezek a deók nem tömítik el a pólusokat, nem gátolják az izzadást, viszont semlegesítik a kellemetlen szagokat. Az első néhány napban, amikor az ember elkezdi használni őket az alumínium tartalmú deók után, még talán intenzívebb is lehet az izzadás, néhány nap után azonban beáll egy egyensúlyi állapot, és ez az intenzívebb izzadás teljesen megszűnik. Illetve van, aki ezt a hatást egyáltalán nem is tapasztalja.

A deók jelenleg még nincsenek kereskedelmi forgalomban, egyenlőre teszt fázisban vannak, így nem érhetőek el bárki számára. Tesztelésre azonban szívesen adok belőlük, így aki szeretné kipróbálni őket, az írjon bátran!!! 3 darabot tudok kiadni, egy levendulásat, egy narancsosat és egy zsályásat. :D

Amit én kérek cserébe: aki visz, annak meg kell majd írnia a tapasztalatait. :)

Új golyós dezodor család

Narancsos dezodor

Levendulás dezodor

Zsályás dezodor
(A dezodorok egytől-egyig olyan alapanyagokból készültek, melyek engedéllyel rendelkező, bevizsgált natúrkozmetikai alapanyagok!!)

10 megjegyzés:

  1. Izgalmas ez a színes deó, még sosem láttam ilyet! Nagyon szívesen kipróbálnék egyet, talán a zsályásat. Készen állok a próbatételre.

    VálaszTörlés
  2. Szívesen kipróbálnám!! :) Pl. a levendulásat.
    Télen mindig nagyon sok probléma van a bőrömmel, főleg az elmúlt télen nagyon sokat szenvedtem, véresre vakartam magam, és jobbára semelyik boltban kapható tusfürdő/testápoló nem segített, ezért úgy döntöttem kiseprem a bolti cuccokat a háztartásomból. De dezodort még nem próbáltam, szívesen nekivágnék!
    Üdv, Kata

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Írtam már a fb-n is, de akkor ezt a hozzászólást még nem olvastam. :) Megy akkor a levendulás, kérlek, hogy írj egy címet priviben. :)

      Törlés
  3. :) Szívesen kipróbálnám! :) Nekem mindegy, hogy melyiket! Én is készítettem már krémszerű dezodort, de sajnos eltömítette a pólusaimat, ami miatt bőrgyógyászhoz is kellett mennem, aztán újra próbálkoztam, de sajnos ugyanott kötöttem ki. Úgyhogy remek tesztalany vagyok! :) ♥♥♥♥♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Ez a deo is szódabikarbónával működik, mint a krémdezodor... ha a krémdeo problémát csinált, akkor sanszos, hogy allergiás vagy a szódabikarbónára. Biztos, hogy ez a teszt neked való? :)

      Törlés
  4. :( Nem tudom..., a doktornő szerint semmi köze nem volt a dezodoromhoz, de szerintem volt, mert azután gyulladtak be a verejtékmirigyek. Én a keményítőre gondoltam, ami kellett bele, lehet, hogy az tömítette el a bőröm?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Hát, nem nagyon hiszem, hogy a keményítő ilyesmit csinál, de ki tudja?...:)

      Törlés
  5. Szia Eszter!
    Ígértem, hogy hamarosan jelentkezem a tapasztalataimmal. A zsályás deot választottam a zsálya izzadásszabályozó hatása miatt.
    A deo csodásan működik, nagyon elégedett vagyok vele.
    Általában naponta egyszer elég használnom. Nagyon ritkán, de csak akkor, ha izzadósabb nap van, akkor kétszer, így egész nyáron kitart majd, mert nem kell sok belőle (Nem szeretem, ha vastagon áll rajtam.)
    A kellemetlen szagoknak nyoma sincs, de tényleg.Igazi felüdülés azokhoz képest, amit eddig használtam.
    Az illata szolid, megfelelő, nem is szeretem, ha a deonak erős illata van,mert akkor nem tudok saját parfümöt is használni!
    A szódabikarbónát nem bírja túlságosan a bőröm (a stiftes deok tapasztalata alapján), legalábbis eddig arra gyanakodtam, amikor elkezdett érzékenyebb lenni a hónaljam.
    Úgy tűnik, hogy ebben a mennyiségben feloldódott szódabika nekem pont jó.
    Csak annyit változtatnék benne, hogy az állagát ici-picit (tényleg nagyon keveset) sűrűbbre készíteném de csak azért, mert úgy egyszerre kevesebbet tudnék kenni magamra belőle, mert én úgy szeretem, de ez lehet, hogy csak az én igényem.

    Összegezve: Imádom használni, nincs izzadságszagom, végre nem pattog ki a bőröm még ebben a nagy melegben sem.
    Köszönöm a lehetőséget.

    Ha lesz valami újabb tapasztalat és ha fogyóban már a deo, akkor újra jelentkezem.
    Üdv.:
    Ica

    VálaszTörlés
  6. Kedves Eszter!

    Köszönöm, hogy részt vehettem a dezodortesztelésben! :) Mivel régebben nagyon sokat kínlódtam, hogy megtaláljam a hozzám illő deót, meg mivel alkoholt is tartalmaz, kicsit félve, de annál kíváncsibban kezdtem el használni. A benne lévő alkohol semmilyen irritációt nem okozott, a levendula illata nem túl erős, kellemes, ami szintén meglepetés volt. Összességében teljesen elégedett vagyok, remekül bírja a strapát ezeken a forró napokon is. Csak többszöri leizzadás után érezni enyhén a kellemetlen illatot. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

    VálaszTörlés