2016. október 4., kedd

Szappankészítő tanfolyamok Pécsen

Számomra az ősz, az új tanév kezdete sokszor olyan, mint egy új év kezdete. Lehetőség a változásra, a megújulásra, legfőképpen a családomat érintő problémák terén. Ha most visszaemlékszem, hányszor előfordult már, hogy a magamnak tett nagy fogadalmakat nem is januárban teljesítettem, hanem az új tanév kezdetén. Ez az az időszak, amikor nagyobb figyelem összpontosul azokra a problémákra, melyek a családot, a gyermekeket érintik.

Az ősz ugyanakkor hatalmas változást hoz az időjárásban is. Lassan, fokozatosan hűvösebbre fordul az idő, fel-fel támad a bőrt oly kellemetlenül kiszárító hűvös szél. Ezt megérzik a kezek, az ajkak, az arc, a haj, így ilyenkor kívánják a legjobban a magas minőségű-, csupa-csupa őket tápláló olajokat, zsírokat és vitaminokat tartalmazó kozmetikai készítményeket. Gondolom, hogy te is sokszor eltöprengtél már azon, hogyan is tehetnéd egészségesebbé, hatékonyabbá és személyre szabottabbá családod bőrápolását...

Most egy olyan ember siet a segítségedre, és fogja meg a kezed, akinek hosszú-hosszú évekre visszanyúló tapasztalata van a házi natúrkozmetikumok készítésében, az illóolajok alkalmazásában, valamint ennek a hatalmas tudásanyagnak az átadásában is. Ha most velem tartasz, akkor feltárul egy olyan világ, melynek a létezését eddig nem is sejtetted, mely a házi bőrápolás lehetőségeinek végtelen tárháza, mellyel minden bőrápolással kapcsolatos vágyad valóra válik!

Ha tehát készen állsz a változásra... Ha szeretnél elindulni az úton, mely egy még egészségesebb élet felé visz.. .
Ha ezen az őszön már nem szeretnéd szintetikus anyagokkal kezelni családod bőrét...
Akkor tarts velem! :)

Kivel?
Velem, ennekk a blognak az írójával, aki 6 éve foglalkozom házi natúrkozmetikumok készítésével, és ma már hivatalosan is egy natúrkozmetikumok gyártásával foglalkozó vállalkozást vezetek. Néhány éve natúrkozmetikumok házi készítésének oktatását is megkezdtem. Számomra az jelenti a legnagyobb örömet, ha családoknak segíthetek abban, hogy rátaláljanak arra az útra, mely egy egészségesebb élet felé vezet.
A folyamatos oktatás engem is folyamatos tanulásra, fejlődésre sarkall, így kezdtük el közös műhelymunkáink tartását Bodor Andrea Lilivel. Lili ugyan nem aromaterapeuta, ám hosszú évek óta szoros kapcsolatban áll a Panarom céggel, amely ma Magyarországon a legmagasabb minőségű illóolajok előállításával foglalkozik.

Mi az, amit megtanulhatsz tőlünk?
Megmutatjuk neked, hogyan készítsd el azoknak a kozmetikumoknak az egészséges változatát, melyeket amúgy is minden nap használsz a fürdőszobádban. Bevezetünk a tusfürdő, a fogkrém, a sampon, a babatestápoló, a babafürdető, a popsikenőcs, a fürdőbomba és a szappanok elkészítésének titkaiba, ezzel együtt feltárjuk előtted a terápiás hatású illóolajok ezen termékekben való alkalmazásának végtelen tárházát! Mindezeken felül készítünk még szuper bőrtápláló illóolajos kencéket és pakolásokat is! Miben vagyunk különlegesek? Abban, hogy nemcsak kész recepteket kapsz, hanem egy olyan tudást, amellyel bátran megalkothatod otthon önálló, személyre szabott kozmetikumaidat is!


Lássuk akkor végre a részletes programot és az időpontokat!

Október 7-e (péntek) 14-17-ig: Természetes bababőr ápolás workshop
Készítünk: Nyugalom masszázshabot;
Négyszél olajat; Fogolajat; Szülés utáni regeneráló hasmasszázsolajat; Popsikenőcsöt; Babafürdetőt (tenzides).

Októbar 8-a (szombat) 9-12-ig: Természetes fürdőszobai szerek készítése workshop
Készítünk:
Borotvahabot; Fogkrémet (tenzides); Sampont (tenzides); Borotválkozás utáni arcápoló olajat férfiaknak; Feszültségoldó testolajat; Agyagos arcpakolást.

Október 8-a (szombat) 14-17-ig: Wellness a fürdőszobában workshop
Készítünk: Habfürdőt (tenzides); Fürdőbombát; Intim mosakodót (tenzides); Relaxáló esti olajkeveréket gyerekeknek és felnőtteknek; Intim illóolaj keverék.

Október 9-e (vasárnap) 14-17-ig: Kezdő szappankészítés workshop
A kezdő szappankészítő tanfolyamon a hideg eljárással készült szappanok készítésének alapjait tanuljuk, tehát egy alapos elméleti bevezetés után megtanuljuk a biztonságos lúgoldást, az olajkeverékek készítését, a receptek megtervezését és a szappanok öntését.


A workshopok ára egyenként 8500Ft. Ez az ár a tananyagot, a recepteket, valamint az elkészített termékeket is magába foglalja! Aki most 2 workshopra is eljön, annak 5% kedvezményt biztosítunk, aki mind a 4 alkalmon ott lesz, annak 10 % kedvezmény jár!

Sok szeretettel várunk! :)


Rólunk mondták:

„Nagyon sokat tanultam a tanfolyamokon. Elméletben és a gyakorlatban is a maximálisat kaptam, ami az önálló kivitelezésben nagyon sokat segített.” Sz. Dóri, Pécs

„Első workshopom a a természetes babaápolási szerek készítése volt. Számomra nagyon hasznos volt, mert akkor küzdöttem az 1 éves kisfiam bőrproblémáival. Nagyon tetszett, hogy az illóolajokról is kaptunk hasznos információkat. Azóta elmondhatom, hogy a krémek készítése a fiam számára folyamatos, mivel ezek a termékek hozták helyre bőr problémáit. Köszönöm, hogy részt vehettem rajta.
A szappankészítés workshop a második volt számomra. Azért szerettem volna megismerni a technikát, mert már régebb óta én és a családom ilyen termékeket használunk. Nagyon jó volt hogy többféle szappant készíthettünk illetve hogy segítséget kaptunk az alapanyag beszerzéssel kapcsolatban a későbbiekre nézve is. Köszönöm!"
H. Anita, Pécs

„Többször voltam már Eszternél, szappankészítő, illetve krémkészítő tanfolyamon. Szívből ajánlom mindenkinek, akit érdekel a téma és hiteles forrásból szeretne tájékozódni. Rengeteget tanultam tőle, azóta is erre építkezem. Az itt szerzett tudással felvértezve már évek óta saját magam készítem a családomnak a szappant (és adok kézműves, egyedi ajándékként családtagoknak is). Mindannyian nagy megelégedéssel használjuk. A krémkészítő alaptanfolyam pedig egy olyan bázist ad, aminek segítségével a drogériák felőlem akár be is zárhatnának. Így mindent, amit fontosnak tartok, már magam tudom itthon elkészíteni, az általam választott alapanyagokból, a bolti minőséget messze meghaladva: szappan (kézmosáshoz és fürdéshez), fogkrém, sampon, testápoló (különféle), naptej, arcradír és mindenféle babaápolási kellék, pl. popsikrém. A felsorolásból is látszik, milyen praktikus és széleskörű ismeretre tehetünk egy-egy ilyen alkalom során szert. És nem utolsó sorban Eszter az alapos, körültekintő hozzáállása és szakmai háttere révén egy abszolút hiteles információforrás. Ajánlom mindenkinek, aki olyan jól használható elméleti és gyakorlati tudást szeretne szerezni, amit aztán később a mindennapok során bármikor kamatoztathat.”
Gy. Hédi, Pécs

3 megjegyzés:

 1. A következő évben is várhatóak lesznek tanfolyamok? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Dalma! Igen, tavasszal, húsvét előtt fogok tanfolyamokat tartani ismét. Kellemes ünnepeket! :)

   Törlés
 2. Szia! Szeretném kérdezni lesz e a közeljövőben szappankészítő tanfolyam.

  Üdvözlettel: Dóri

  VálaszTörlés