tag:blogger.com,1999:blog-3399421272242588284.post3532341398090711330..comments2023-08-16T07:50:28.916-07:00Comments on Pécsi Házi Manufaktúra: Bőrradír tengeri sóval, és pattanásűző krémVarga Eszterhttp://www.blogger.com/profile/14573992955079838305noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3399421272242588284.post-44069868260455221202012-07-17T01:49:26.793-07:002012-07-17T01:49:26.793-07:00Szia!
Ezt a desztvizes cinkoldatot készen vetted?...Szia!<br /><br />Ezt a desztvizes cinkoldatot készen vetted? Ha igen, akkor rakhatsz bele, de akkor ajánlott hűtőben tartani. Illetve ha nem használsz emulgálószert, akkor szét fognak válni a fázisok. Így szerintem jobb megoldás a cink-oxid használata. :)Varga Eszterhttps://www.blogger.com/profile/14573992955079838305noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3399421272242588284.post-43488026949552833582012-07-17T01:24:10.263-07:002012-07-17T01:24:10.263-07:00Deszillalt vizes cinkoldat hasznalata megfelel? Sz...Deszillalt vizes cinkoldat hasznalata megfelel? Szuseges hozza valamilyen tartositoszer vagy tartsam a hutoben a kremet? Koszonommissytimihttps://www.blogger.com/profile/06474390139974380906noreply@blogger.com