2011. december 8., csütörtök

Karácsonyi szappanok

Sokak kérésére feltöltöttem a még meglévő karácsonyi szappanokat. Pontos darabszámot most nem tudok írni, mert néhány nincsen itthon, ha mind meglesznek, akkor pótolni fogom.
Ha valaki szeretne belőlük, akkor e-mailben keressen meg. :)


10g-os csillagok és szivecskék, többféle színben, illattal és különféle tulajdonságokkal.


A rózsaszínű szappanok selyemmel, rózsafa illattal, és rózsaszín agyaggal készültek, kifejezetten száraz bőrre. A fehér csiga olivás-shea vajas, gyerekeknek, és érzékeny bőrűeknek.


Ichtiolos és az ötszínszappan. Az előbbi kecsketejjel, tejsavóval és shea vajjal, jojoba olajjal és borsmenta illóolajjal készült, kifejezetten pattanásos, zsíros bőrre (100g), az utóbbi pedig ricinus olaj tartalmú, nagyon finom, lágy szappan, minden bőrtípusra jó. Kakaó és kávé illatú, a kávészemek enyhe radírozó hatással bírnak (70g).


Tejsavó alapú, meleg technikával készüét szappanok. Tartalmaznak shea vajat és mangóvajat, rózsaszín agyaggal vannak színezve, és muskotályzsájával illatosítva. A nagyobb 130, a kissebb 60g.


Olivás-búzacsíraolajas gyerekszappanok (100g), és kecsketejes-ricinusolajas natúrszappan (30g). Mindkettő illat- és színezékmentes, nagyon gyengéd, kevéssé habzó szappanok.


40g-os selymes-rózsafás és ichtiolos.


Kecsketej alapú, csokis-kakaós, kakaóvaj és napraforgóolaj tartalmú sütiszappan (100g), és levendulaszappan (70g). Ez utóbbi levendulavíz alapú, saját készítésú levendulaolajjal, és kiváló minőségű levendula illóolajjal készült.


Karácsonyi díszek kecsketejes szappanoklból. A fekete színű az kávés, a narancssárga narancs illatú, a rózsaszínű pedig rózsaszín agyagos, rózsafa illatú.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése